Trist nyt for Nick Kyrgios: Nu sker det for første gang i karrieren

Af: Nicolai Busekist

|

10/10/2023 14:00

For første gang i karrieren, kan australske Nick Kyrgios se frem til helt at forlade ATP-verdensranglisten.

Mest læste i dag

Det har bestemt ikke været en god sæson for Nick Kyrgios, der nærmest ikke har spillet. Netop af denne grund, står han nu til at miste sine sidste point fra Japan Open. Derfor forlader han helt ATP-ranglisten for første gang i sin karriere.

I næste uge bliver der tages hul på ATP-turneringen i Tokyo, og dermed forsvinder pointene også fra sidste års turnering. Det er dårlige nyheder for Kyrgios, der dermed forsvinder helt fra ATP-ranglisten.

Det er en overraskende udvikling, da han altid har formået at holde fast i nogle af sine point, og derfor også altid har haft en placering på ranglisten. Nu er det dog snart slut, hvilket selvfølgelig skyldes, at han nærmest ikke har spillet i år.

I skrivende stund befinder han sig som nummer 470 på listen med blot 90 point. Disse pointer mister han inden længe, og derfor bliver han en urangeret spiller.

Indtil videre har han været hæmmet af en knæskade, som han pådrog sig forud for Australian Open. Her kæmpede for at blive klar til Grand Slam-turneringen, men det skete ikke.

I stedet vendte han tilbage i Stuttgart, hvor han ikke leverede nogen god præstation. Derimod tabte han sin første kamp, som ingen point gav ham.

Derefter gik han også glip af Wimbledon, men denne gang var det ikke knæet, der var problemer med. Derimod havde han pådraget sig en skade i det ene håndled, som var alvorlig nok til at holde ham ude af turneringen.

Han deler jævnligt billeder og videoer på de sociale medier, men han har endnu ikke givet en antydning af, hvornår han forventer at vende tilbage til tennissporten.