United leverede søndag voldsomt comeback - men hvad der skete efter mellem Christian Eriksen og Nørgaard stjæler alle overskrifterne

10/10/2023 08:00

|

Emil Martesen

Foto: Gareth Copley/Getty Images
De to landsholdsprofiler stjæler alle overskrifterne.

Mest læste i dag

I en sportsgren, hvor det mentale spil ofte kan være lige så afgørende som det fysiske, blev Brentfords danske kaptajn, Christian Nørgaard, sat på en følelsesmæssig prøve i lørdagens Premier League-opgør mod Manchester United.

Han lagde ikke skjul på, at han i kølvandet på nederlaget i de døende minutter, var godt sur ovenpå nederlaget.

Men hvad sker der, når skuffelsen fra klubkampen skal omsættes til fokus i landsholdslejren? Christian Eriksen bemærkede godt Christian Nørgaards afstandtagen efter kampen, lyder det med et smil til TV 2 Sport:

"Han kiggede lidt væk, da vi stod og snakkede efter kampen. Det er også fair. Det har jeg forståelse for".

Christian Nørgaard selv ser dog fremad:

"Jeg talte med Christian i dag, da vi mødte ind, og han spurgte, om jeg var okay nu, og om jeg godt gad at snakke. Det bliver også en lang uge, hvis jeg ikke skal snakke med dem", lyder det med et smil fra Nørgaard.

Han tilføjer i samme ombæring, at der igen er god stemning og de heldigvis inden længe tager hul på nogen vigtige kampe med landsholdet.

Og som Christian Nørgaard rigtigt pointerer, er der nye muligheder forude, når landsholdet tørner sammen med Kasakhstan og San Marino.