Alle har mødt alle i Superligaen: Denne ting falder i øjnene hos TV 2-eksperten Mads Junker

Af: Jesper Bengtson

|

09/10/2023 14:23

Fodbold
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nu har han meldt ud.

Mest læste i dag

Alle har nu mødt alle i Superligaen, og efter de 11 spillerunder er det Brøndby IF, der indtager førstepladsen.

Der var ikke mange, der havde forudset dette for otte kampe siden, da Brøndby på daværende tidspunkt havde tre point i tre kampe.

Det skriver TV 2 Sport.

Den imponerende præstation af Vestegnsklubben har fanget opmærksomheden fra både eksperter og fans, og ifølge TV 2-eksperten Mads Junker er Brøndbys førsteplads også det mest iøjnefaldende ved den nuværende stilling:

“Det er, at Brøndby ligger nummer et. Med tanke på, at de efter tre kampe havde tabt to af dem, så havde du kaldt mig en tosse, hvis jeg sagde, de ville ligge nummer et i Superligaen”, lyder det fra Mads Junker, der er ekspert hos TV 2 Sport.

Han fortsatte med at rose holdets imponerende præstation og bemærkede især den afgørende sejr mod Lyngby, der potentielt reddede træner Jesper Sørensens job.

Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, har også bemærket holdets forbedring og udtrykte tilfredshed med deres præstation. 

"Det vigtigste for mig har været, om vi kan få spillet med. Får vi det med, kommer vi også til at være et sted i tabellen, hvor vi godt vil være", siger han til TV 2 Sport. 

Han påpeger dog, at tabellen kun er for en stund og satte en streg under, at kun halvdelen af grundspillet er afviklet.

Spørgsmålet, der nu ligger på alles læber, er, om Brøndby kan opretholde deres position som det førende hold i Superligaen, når sæsonen skrider frem og spidser til.