Tidligere Formel 1-kører sammenligner Max Verstappen med tennislegende

Af: Nicolai Busekist

|

09/10/2023 19:00

Den tidligere Formel 1-kører har sammenlignet Max Verstappen med Rafael Nadal, efter hollænderen snuppede endnu et verdensmesterskab.

Mest læste i dag

Lørdag aften kunne Max Verstappen lade sig kåre som verdensmester i Formel 1 for tredje gang. I en alder af kun 26 år, er han derfor godt på vej til at slå flere af de rekorder, som Lewis Hamilton og Michael Schumacher er indehavere af.

Selvom han endnu ikke er helt på deres niveau, mener Nico Rosberg, at hollænderen allerede nærmer sig sportens hele store legender.

"Det er virkelig historisk. Det er en utrolig stime, han har haft, det niveau, han kører på, og de rekorder, han slår. Uvirkeligt," sagde han til Sky Sports.

"Han er endda ved at være tæt på de fem største nogensinde nu. Det er spektakulært. Med den måde, han kører på, kommer han tæt på Fangio, Schumacher, Senna og Hamilton."

"Det må være så motiverende for Red Bull-holdet at vide, at de har en af tidens bedste kørere til at køre deres maskine. Det er sådan en opløftende ting, og det er det, der driver dem."

Tidligere Formel 1-kører Karun Chandhok, der også er tilknyttet Sky Sports, valget at gå skridtet videre. Han har nemlig sammenlignet Verstappen med tennisikonet Rafael Nadal på grus.

Den spanske stjerne har imponeret på grus gennem hele sin karriere, hvorfor det er tydeligt, at det er hans foretrukne underlag. I alt er det blevet til 14 Grand Slam-titler på grus.

"Kejserlige. Det er, hvad de har været som et kollektiv på Verstappens side af garagen," sagde han.

"Det har ikke været almindeligt for [Sergio] Perez.

"Hvis du spiller mod Rafael Nadal på sit højeste på ler, hvad end du gør med bolden, så kommer den bare tilbage til dig. Sådan er det at være holdkammerater med Verstappen."

"Det har ikke været så ligetil for (Sergio, red.) Perez. Hvis du spiller mod Rafael Nadal på sit højeste niveau på grus, hvad end du gør med bolden, så kommer den bare tilbage til dig. Sådan er det at være holdkammerater med Verstappen."