Roger Federer beskyldt for at være 'en dårlig tennisspiller' af spiller, han vandt over 12 gange

Af: Nicolai Busekist

|

10/10/2023 12:30

Roger Federer beskyldt for at være 'en dårlig tennisspiller' af spiller, han vandt over 12 gange

Mest læste i dag

En af Roger Federers gamle rivaler har hævdet, at den tidligere verdensetter var 'dårlig' til tennis, da han var yngre. Fernando Gonzalez var venner med Federer i deres barndom, og hævder, at han var den bedste af de to dengang. Federer beskrev han endda som en af de dårligste spillere.

Federer har dog fået sin revanche flere gange i sin professionelle karriere, hvor han endte med at vinde over Gonzalez i 12 ud af 13 kampe.

I dag er Federer kendt som en af de største tennisspillere nogensinde. Blandt andet kan han bryste sig af at have vundet i alt 20 Grand Slam-trofæer. Kun Rafael Nadal og Novak Djokovic har formået at overgå dette.

Men åbenbart var den i dag 42-årige Federer ikke en af de mest talentfulde spillere, da han var barn. Gonzalez, der tidligere har været nummer fem i verden, har for nylig åbnet op om sit forhold til Federer.

Den chilenske tennisstjerne var slet ikke på Federers niveau som professionel, men ifølge ham forholdt det sig helt anderledes, da de var børn.

"Jeg har kendt ham, siden vi var 12 eller 13 år, og jeg må sige, at i den alder var han dårlig," sagde han til TNT Sports.

"Jeg husker perfekt, at jeg i U14-turneringer var den bedste i verden, og Federer var ikke blandt de gode."

"Han var et år yngre, og i den alder er det meget mærkbart på grund af det fysiske. Jeg var imponeret over, at han ikke tøvede med at henvende sig til mig og stillede mig mange spørgsmål. Vi etablerede et rigtig godt forhold, og vi var altid sammen på det tidspunkt."