Christian Eriksen taler ud om sit syn på Uniteds indkøb af Rasmus Højlund

Af: Nicolai Busekist

|

11/10/2023 12:30

Landsholdsstjernen Christian Eriksen har udtalt sig om, hvordan han har det med Manchester Uniteds indkøb af Rasmus Højlund.

Mest læste i dag

På lidt over halvandet år har Rasmus Højlunds karriere taget fart, da han er gået fra at være reserve i FC København til at være førstevalg i Manchester United.

Efter sit skifte til den engelske klub, har han markeret sig på positiv vis. Blandt andet har han scoret tre mål i to kampe i Champions League, men det er Christian Eriksen faktisk ikke overrasket over.

Efter sit skifte til den engelske klub, har han markeret sig på positiv vis. Blandt andet har han scoret tre mål i to kampe i Champions League, men det er Christian Eriksen faktisk ikke overrasket over.

Derudover fortæller han også, at han synes, at købet af Højlund har været klogt. I samme ombæring siger han også, at han godt kunne score lidt flere mål – det bliver dog sagt med et smil på læben.

"Nej, overhovedet ikke. Jeg synes, han har været et klogt køb. Han passer ind i truppen, i spillemåden, i idéerne fra træneren og er samtidig en god fyr, der arbejder hårdt," siger han ifølge Ritzau, inden han fortsætter:

"Det er fortjent, at han har scoret nogle mål, men han kunne godt score lidt flere. Men han er kommet godt i gang, og det er dejligt."

Selvom Højlund er kommet godt fra start i den engelske klub, kan det samme ikke siges om klubben som helhed. De formåede ganske vist at vinde over Brentford i Premier League på to sene mål forud for landskampspausen, men det ændrer ikke på, at de er inde i en dårlig stime.

I skrivende stund befinder De Røde Djævle sig på en 10.-plads i Premier League. Derudover er de også kommet rigtig dårligt fra start i Champions League, hvor de ligger sidst. Indtil videre er det blevet til nederlag mod både Bayern München og Galatasaray.

Inden de vender retur til Manchester, skal både Eriksen og Højlund dog i kamp for det danske landshold i deres kampe i EM-kvalifikationen mod Kasakhstan og San Marino.