Saudiarabisk investeringsfond forbereder tilbud til Lionel Messi

Af: Nicolai Busekist

|

10/10/2023 11:30

Lionel Messi er stadig en af de bedste fodboldspillere i verden, og er derfor en meget eftertragtet herre.

Mest læste i dag

Saudi-Arabien kan inden længe være stedet, hvor Lionel Messi skal spille fodbold.

Det skriver flere medier, herunder The Sun.

Angiveligt skulle den saudiarabiske investeringsfond PIF være i færd med at forberede et tilbud til Messi, som de ønsker at hente til landet på en lejekontrakt.

Dette skyldes, at den ordinære MLS-sæson slutter senere på måneden. Derfor har Messi ikke meget at se til frem til næste år, hvor den nye sæson starter i slutningen af februar.

Med andre ord, så kan der være en periode på fire måneder, hvor Messi ikke kommer til at spille kamp. Dog vil der i denne periode være en række landskampe, ligesom opvisningskampe med Miami også har været på tale.

Ikke desto mindre er Saudi-Arabiens offentlige investeringsfond i gang med at forberede et tilbud til Messi og Miami, da de håber på at kunne leje ham.

Der har tidligere været tale om, at Messi kunne være på vej til Saudi-Arabien, da han blev tilbudt en kontrakt med en estimeret værdi på 350 millioner pund. Det valgte han at afvise, og i stedet endte Al-Hilal med at sætte alt ind på at hente Neymar.

Det er dog ikke blot i Saudi-Arabien, at der er stor interesse for at hente Messi på en kort lejekontrakt. Det samme er de i FC Barcelona, hvor de håber på at kunne få klublegenden tilbage for en kort stund.

Ifølge det spanske medie Sport er der endnu ikke nogen dialog mellem Miami og Barcelona, men sidstnævnte gør sig seriøse overvejelser om at forsøge at få en aftale i stand.

Er det en del af planerne i Miami, at der skal spilles opvisningskampe, vil de dog næppe slippe Messi. Den argentinske stjerne er nemlig en af holdets helt store trækplastre.