Nicklas Bendtner og kæresten slog op: Nu har nye detaljer set dagens lys

Af: Jesper Bengtson

|

11/10/2023 16:30

Fodbold
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nu er der nyt om bruddet.

Mest læste i dag

Det har været et stormfuldt forår for den tidligere fodboldstjerne Nicklas Bendtner, der for nylig satte punktum for sit forhold til svenske Clara Wahlqvist og fandt trøst i armene på en ny flamme, nemlig Sus Wilkins.

Selvom bruddet mellem Bendtner og modellen Clara Wahlqvist har været på alles læber, lader det ikke til, at bruddet har påvirket den tidligere fodboldspiller synderligt meget.

Dog er det næsten uundgåeligt, at en anden afsked har sat sig i den tilsyneladende svært påvirkelige herre, skriver SE og HØR.

Mediet peger nemlig på, at hans dyrehjerte har fået en flænge, da Clara Wahlqvist har bekræftet, at det bliver hende, der beholder parrets fælles hund, Zoe.

Men selvom Clara nu står som Zoes omsorgsfulde ejer, så tyder det på, at bruddet med hunden ikke er gået smertefrit for sig. 

Ifølge SE og HØRs kilder har Bendtner angiveligt gjort det klart over for Clara Wahlqvist, at han ikke ønsker at bevare nogen forbindelse til hunden.

Det er bemærkelsesværdigt, at det ikke er første gang, at den tidligere landsholdsangriber har stået over for en lignende situation.

Da Bendtner og Philine Roepstorff i sin gik fra hinanden, forblev deres fælles kæledyr, Batman, hos Philine. 

Det lå dog også i kortene, da Philine allerede havde Batman, før hun og Bendtner blev et par.