Mohamed Daramy taler ud: Det var noget helt andet

10/10/2023 10:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images
Den tidligere FCK-stjerne Mohamed Daramy har udtalt sig om sin tid i den hollandske storklub Ajax.

Mest læste i dag

Efter sit skifte til franske Reims, har Mohamed Daramy fået en god start på sæsonen. Det har han forklaret i et nyt interview, hvor han også fortæller, at presset var noget helt andet i Ajax.

I august kunne Daramy byde en ny klub og tilværelse velkommen, da han skiftede til Reims i Ligue 1. Efter sit skifte har den 21-årige kantspiller fået masser af spilletid. Ligeledes har han også bidraget med et par mål.

Desværre går det ikke helt så godt for hans tidligere klub. Hollandske Ajax har ikke præsteret at hente mere end fem point i denne sæson. Det betyder, at de i skrivende stund ligger tredjesidst i den hollandske liga.

Landholdsstjernen fortæller, at der er stor forskel på at spille i de to klubber. I denne forbindelse fortæller han, at man som spiller oplever et helt andet pres i Ajax.

"Presset er noget helt andet. Vi havde vundet den hollandske liga fire år i streg, og efter det gik tingene slet ikke, som de skulle. Klubben er i en skidt periode og blev nummer tre i sidste sæson siger han ifølge Ritzau, og fortsætter:

"Allerede dér mente fansene og klubben, at det ikke var godt nok."

Det er bestemt en ny virkelighed for Ajax, der er vant til at befinde sig øverst i tabellen i Holland. Desuden plejer de også at klare sig rigtig fornuftigt i europæiske gruppespil.

Derfor er det også helt naturligt, at der er et større pres fra både fans, klub og træner. Selvom klubbens fans naturligvis kun ønsker, at deres hold klarer sig bedst muligt, er de med til at lægge pres på spillerne.

På det seneste har de kastet ting ind på banen, fordi de har været utilfredse med, hvad der er blevet leveret. Ifølge Daramy er det noget, som spillerne bliver 'ramt af'.