Medie med stor hyldest af Rasmus Højlund

Af: Nicolai Busekist

|

12/10/2023 12:00

Rasmus Højlund har fået en god start på livet i Manchester, hvilket nu har ført til stor ros fra en lokalavis.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United ikke er kommet godt fra start i denne sæson. De har hverken formået at imponere i Premier League eller Champions League, hvilket har ført til massiv kritik.

Hvad det også har ført til, er en skuffende 10.-plads i Premier League. Mere er det ikke blevet til, da de ikke har hentet mere end 12 point i otte kampe.

Dette har fået den engelske lokalavis Manchester Evening News til at rangere spillerne på holdet, hvor flere af dem har fået en hård medfart.

En af de spillere, der til gengæld har fået pæne ord med på vejen, er danske Rasmus Højlund. Han blev denne sommer hentet til klubben fra Atalanta, og har allerede vist glimt af sit store talent.

Ifølge Manchester Evening News er det særligt imponerende, at den unge dansker har formået at levere varen, da der har været meget pres på ham. Han blev nemlig hentet i stedet for Harry Kane, og har derfor haft meget stor sko at skulle udfylde.

"Den unge dansker er under større pres for at præstere end nogen anden, når man tænker på hans pris, at han blev hentet ind før Harry Kane, og at han er den længe ventede angriber, men han har leveret varen," skriver mediet ifølge B.T.

Selvom det endnu ikke er begyndt at vælte ind med scoringer fra Højlund, bliver han ikke kritiseret for dette. Derimod retter Manchester Evening News kritik af resten af holdet, som ganske enkelt ikke har leveret nok støtte til den danske angriber.

"Alligevel arbejder han altid hårdt, og når noget falder hans vej, har han vist enorm kvalitet, styrke og hurtighed til at lave mål ud af ingenting. Hans andet mål mod Galatasaray var sublimt, og han har været det eneste lyspunkt indtil videre," lyder det.

Mens Højlund har fået pæne ord med på vejen fra Manchester Evening News, så forholder det sig anderledes for nogle af de andre spillere.

Blandt andet har de særligt rettet kritik af Marcus Rashford, Casemiro og målmanden Andre Onana. På trods af, at de er tre af holdets helt store navne, så er de blevet kåret som de 'store tabere' i truppen.