Trods dårlig stime: Holger Rune og Carlos Alcaraz er de eneste, der har gjort det i år

13/10/2023 10:45

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Holger Rune har været inde i en dårlig stime på det seneste, men alligevel har han noget at hæfte sig ved.

Mest læste i dag

ATP-sæsonen er ved at nærme sig sin afslutning, da der er ganske få turneringer tilbage i dette kalenderår.

I denne sæson har flere navne stået øverst på podiet i de forskellige turneringer. Her medtages Grand Slam-turneringer dog ikke, da det i alle tilfælde har været en af favoritterne, der er løbet med sejren.

Hvad der dog også er værd at bemærke er, at vi befinder os langt inde i sæsonen, men hidtil har der kun været tre succesfulde titelforsvar i år. Og det er to spillere, der har stået for at sikre sig disse forsvar: Holger Rune og Carlos Alcaraz.

Det skriver mediet Tennis Infinity.

Den 20-årige Alcaraz sikrede sig igen titlen i både Barcelona og Madrid. Især i førstnævnte tilfælde var det en stor bedrift for spanieren. Med sin sejr over græske Stefanos Tsitsipas i Barcelona Open-finalen, sikrede han sig nemlig karrierens første titelforsvar.

Derefter fortsatte han den spanske stime, da han besejrede tyske Jan-Lennard Struff i finalen i Madrid.

Holger Rune kunne derimod glæde sig over, at han igen havde succes i Tyskland, hvor han gik hele vejen i BMW Open i München.

Egentlig så det ud til, at det ville være Botic van de Zandschulp, der løb med titlen, men Holger Rune fik vendt kampen til sin fordel. Dermed kunne han også glæde sig over et succesfuldt titelforsvar.

Og det har med garanti betydet meget for den unge dansker, da BMW Open var den første turnering, han vandt på ATP-niveau.