Erling Haaland kommer med afsløring: Er ved at være træt af det

13/10/2023 18:30

|

Nicolai Busekist

Foto: James Williamson - AMA/Getty Images
Erling Haaland er blevet en af fodboldverdenens største stjerner, men det er ikke kun lutter lagkage.

Mest læste i dag

Der er ikke mange fodboldspillere, der har opnået stjernestatus i samme grad, som Erling Haaland kan bryste sig af at have gjort.

Først markerede han for alvor sit høje niveau i Borussia Dortmund i den tyske Bundesliga. Og siden sidste år har han bevist, at han er i stand til at holde det høje niveau i Premier League, hvor han spiller for Manchester City.

Dertil er han også en del af det norske landshold, hvor han afgjort er den største stjerne. Torsdag beviste han hvorfor, da han spillede en stor rolle i Norges sejr på 3-0 over Cypern.

Da der var omtrent et kvarter tilbage af kampen, besluttede mange cypriotiske fans at forlade stadion i Larnaca.

Selvom man skulle tro, at det skyldtes, at deres hold var bagud, så var det ikke tilfældet. Derimod var det forårsaget af, at Erling Haaland blev skiftet ud.

Ifølge TV 2 Sport er det i hvert fald sådan TV 2 Norges ekspertkommentator Jesper Mathisen ser på det. Han mener, at de kun var dukket op, for at se Haaland på banen.

Og hvis det er tilfældet, så kan de glæde sig over, at de fik noget for pengene. Den norske stjerne scorede nemlig to mål, inden han blev skiftet ud.

"Jeg sætter selvfølgelig stor pris på opbakningen. Det var det, jeg ville lave, da jeg var lille, så jeg brokker mig ikke specielt over det," sagde Haaland til TV 2 Norge efter kampen.

Han forklarede dog også, at det kan blive for meget af det gode. Faktisk er han næsten ved at være 'træt af sit eget navn'.

"Jeg er begyndt at blive lidt træt af mit eget navn, men sådan er det. Der er ikke så meget, jeg kan gøre ved det," lød det også fra ham.