Drake har satset enormt beløb på Paul vs Danis: Nu kommer Conor McGregor med brutal besked

14/10/2023 12:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Drake har satset et enormt beløb på kampen mellem Logan Paul og Dillon Danis, der finder sted lørdag aften.

Mest læste i dag

Conor McGregor har sendt en brutal besked til Drake på blot tre ord, efter den canadiske rapper offentliggjorde sit væddemål på kampen mellem Logan Paul og Dillon Danis.

Paul har i de seneste år gjort sig bemærket som både bokser og wrestler i WWE. Lørdag vender han tilbage til bokseringen, for at kæmpe mod Danis i Manchester. Ved samme begivenhed skal KSI bokse mod Tommy Fury.

Forud for kampen har Drake afsløret med et opslag på Instagram, at han har satset 850.000 dollar på, at Paul besejrer Danis.

Rapperen er kendt for at indgå store væddemål på kampe, som han ofte også taber på. I denne omgang står han til at få en potentiel udbetaling på over 1,3 millioner dollar, hvis tingene går hans vej.

"Sats aldrig mod personlig vendetta og afregning," har han skrevet som tekst til sit opslag.

Opbygningen til den længe ventede kamp har været brutal, da Danis gentagne gange har delt afslørende billeder af Pauls forlovede, den danske model Nina Agdal.

Drake virker til at have en forventning om, at Danis' angreb på Pauls forlovede, vil gøre ham hævntørstig. Men irske McGregor viser derimod støtte til sin tidligere holdkammerat, Danis.

I en brutal, men simpel kommentar til Draks opslag, skrev den irske UFC-stjerne dette: "Dillon hele dagen!"

Danis er ekspert i jiu-jitsu og har tidligere været MMA-kæmper. Han har derfor aldrig været i en officiel boksekamp. Det skulle han have været i januar, hvor en kamp mod KSI var på plads, men pludselig trak han sig.

Derfor har der også været stor spekulation om, hvorvidt han vil ende med at trække sig fra denne kamp. Hidtil ser det dog ud til, at han dukker op.