Drake indgår enormt væddemål om Logan Paul vs Dillon Danis

Af: Nicolai Busekist

|

13/10/2023 17:00

Rapper Drake har flere gange bevist, at han ikke er bleg for at indgå enorme væddemål.

Mest læste i dag

Lørdag skal Logan Paul og Dillon Danis mødes i bokseringen i Manchester. Det er en kamp, som fans har ventet længe på. Især fordi det ser ud til, at Danis ikke har intentioner om at trække sig fra kampen denne gang.

Fans verden over kommer til at sidde på kanten af sofaen, når boksebegivenheden ruller over skærmen. Her er det ikke kun Paul og Danis, der skal bokse, men også KSI og Tommy Fury.

Der er naturligvis delte meninger om, hvem der kommer til at vinde kampen mellem Paul og Danis. Men spørger man rapstjernen Drake, er der ingen tvivl om, hvem der kommer til at sejre.

Faktisk er han sikker på, at han ifølge Daily Mail har valgt at satse intet mindre end 850.000 dollar på at Paul vinde. Det er svarende til cirka seks millioner kroner.

Viser det sig, at han får ret i sin forudsigelse om, står han til at få udbetalt 1,3 millioner dollar. Det svarer til lidt over 9,2 millioner kroner.

Det er bestemt ikke første gang, at Drake har valgt at indgå væddemål af denne skala. Tværtimod har han gjort det flere gange, men det er bestemt ikke hver gang, at han har gjort det med succes.

30-årige Danis er naturligvis ikke tilfreds med, at den canadiske rapper har sat penge på en sejr til Paul. Det har han gjort klart i opslag på det sociale medie X.

"850 på mit hoved er respektløst," skrev han i sit opslag på X.

Det store spørgsmål er dog, om Paul faktisk værdsætter, at Drake har sat penge på ham. Han har nemlig tabt så mange penge, at det har skabt en viral trend kaldet 'The Drake Curse'.

Tidligere i år satsede Drake 400.000 dollar (cirka 2,8 millioner kroner) på, at Logans bror Jake ville slå Tommy Fury, men sådan gik det ikke til.