KSI afslører, at Erling Haaland næsten stoppede hans kamp mod Tommy Fury

11/10/2023 13:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Warren Little/Getty Images
Erling Haaland fik næsten sat en stopper for KSI's kommende boksekamp mod Tommy Fury.

Mest læste i dag

YouTube-stjernen og bokseren KSI skal lørdag stå ansigt til ansigt med tidligere Love Island-deltager Tommy Fury i en boksekamp i Manchester.

Men faktisk kunne der være blevet sat en stopper for dette, da han lavede en video i samarbejde med Prime-sponsorerede Erling Haaland. Derfor kunne kampen mod Fury, der er lillebror til verdensmester Tyson, have været udsat eller aflyst.

KSI, hvis borgerlige navn er Olajide Olatunji, blev næsten ramt i ansigtet af en fodbold med fuld kraft, som var blevet sendt afsted af Haaland.

I forbindelse med deres annoncering af, at de havde indgået et samarbejde med Haaland, lavede KSI og medstifter Logan Paul en video med nordmanden. I denne video skulle de hver især forsøge at redde en række straffespark fra Manchester City-stjernen.

Og her var nogle af de kraftfulde skud fra nordmanden meget tæt på at ramme KSI i ansigtet. Hvis det var sket, kunne det have sat en stopper for hans kamp mod Fury.

"Åh min Gud. Så jeg stod i målet. Jeg var ved at lave i bukserne, fordi han ved, hvordan man sparker hårdt. Han er anderledes," sagde KSI i et afsnit af 'That Peter Crouch Podcast'.

"Du ved, når du er sammen med dine venner, og de sparker bolden? Det kan være hårdt, men det er ikke som på et professionelt niveau. Haaland stod og forsøgte at ramme mig med et professionelt spark, mens jeg stod i målet."

"Og jeg tænkte bare: 'Bror, jeg har en kamp om en måned. Er du vanvittig? Hvad laver du?'. Jeg forsøgte at komme af vejen," lød det også fra den britiske stjerne.

Heldigvis blev han ikke ramt af et af Haalands skud på mål, og lørdagens kamp bliver derfor afviklet planmæssigt.