Smider bombe: Anthony Joshua siger stop

Af: Nicolai Busekist

|

06/09/2023 05:37

Lidt af en bombe er blevet smidt, da Anthony Joshua har valgt at sige stop i forhandlingerne med Deontay Wilder.

Mest læste i dag

Tidligere bokser Tony Bellew har hævdet, at Anthony Joshua har sat en stopper for sine forhandlinger med Deontay Wilder. Årsagen skulle være, at han har rettet blikket mod en kamp mod Tyson Fury.

Joshua og Wilder har længe været rygtet som modstandere ved et stort event i Saudi-Arabien. Der har på det seneste været forhandlinger mellem de to lejre, men intet er blevet aftalt endnu.

Men Bellew, der både er ven af Joshua og tidligere har haft Eddie Hearn som promoter, mener at de nu kigger i retning af Fury.

"Jeg hører rygter om, at forhandlingerne mellem AJ og Wilders lejre er stoppet i øjeblikket, og AJs lejr kigger mere i retning af Fury vs AJ igen, i stedet for AJ og Wilder," sagde han ifølge The Sun.

"Snakken går på, at endnu en kamp vil foregå i Afrika, hvilket ville være helt utroligt. Det ville være som 'Rumble in the Jungle' igen i Zaire eller noget i den retning."

Her hentyder han naturligvis til kampen mellem Muhammad Ali og George Foreman, der netop fandt sted i Zaire i oktober 1974. Det er en af de mest ikoniske kampe i boksningens historie, og dette vil AJ og Fury måske forsøge at genskabe.

Den 35-årige Fury vender tilbage til ringen den 28. oktober, hvor han skal bokse mod tidligere UFC-mester Francis Ngannou i Saudi-Arabien.

Egentlig var det planen, at han skulle have bokset mod ukrainske Oleksandr Usyk om det ubestridte verdensmesterskab. Deres forhandlinger kollapsede dog, og Fury kiggede i stedet i retning af Ngannou.

33-årige Joshua vandt i sidste måned over 39-årige Robert Helenius, og efter kampen udfordrede han Wilder.

Men efterfølgende har Hearn meddelt, at Joshua sigter efter at vende tilbage til ringen i december, hvis ikke Wilder kan være klar til starten af det nye år.

Netop derfor er der nu rygter om en kamp mellem Joshua og Fury, som potentielt kan blive afviklet, inden briten skal i ringen med Wilder.