Red Bull-mekaniker afslører Max Verstappens sande personlighed

Af: Nicolai Busekist

|

14/10/2023 09:30

Max Verstappen er kendt for at være en hård og iskold racerkører, men hvordan er hans sande personlighed? Det svarer Red Bull-mekaniker Calum Nicholas nu på.

Mest læste i dag

Man kan ikke være i tvivl om, at Max Verstappen er en af de mest dedikerede kørere i feltet. Han arbejder hårdt, og har gjort det siden barnsben.

Det hårde arbejde har hidtil resulteret i tre verdensmesterskaber, men intet tyder på, at han sætter farten ned.

Sådan ser Red Bull-mekaniker Calum Nicholas også på det. Han har for nylig delt et opslag på Instagram, hvor han hylder Verstappen for hans 'bemærkelsesværdige dedikation'. Desuden har han også udtalt sig om hollænderen i Sky Sports' F1-podcast.

Her fortæller han om, hvad der gør Verstappen til noget nær den perfekte racerkører. Derudover udtaler han sig også om, hvordan han er som person.

"Det lader bare til at være hans natur, at han bare vil jagte hver eneste mulighed. Han vil ikke efterlade noget på bordet," sagde Nicholas.

"Det er dejligt at have. Det lægger et pres på os for at levere, hvilket er fantastisk. Karakteren af folk i garagen er, at vi trives med det pres. Vi vil være de bedste hver eneste uge."

"Når jeg ser på, hvad Max har gjort uge ud, uge ind, har jeg den viden, at så længe vi gør vores arbejde hver uge, og bilen er pålidelig, og gør, hvad han har brug for, ved jeg, at han vil levere."

I podcasten fortalte Nicholas også om, hvor venlig og omsorgsfuld den 25-årige faktisk er. Samtidig tøvede han heller ikke med at understrege, hvor hensynsløs han er, når det gælder.

"Det har altid været mærkeligt for mig, at folk ikke kan se, hvor fantastisk han er. Når han er i garagen og ikke er i en racerbil, er han en af os. Det er han virkelig," sagde han.

"Han engagerer sig med os, ligesom du gerne vil have, at dine andre kolleger engagerer sig. Han er venlig, og han bekymrer sig om folkene omkring ham. Det er fantastisk."

"Jeg kan godt lide, at han kan sætte sig ind i bilen og lukke låget, og så være hensynsløs. Du er et sportsmenneske. Vi er her for at vinde. Han er her for at vinde. Og jeg synes, det er fantastisk, at han kan skifte mellem begge dele. Og det gør han virkelig."