Christian Horner kommer med klar stikpille til Sergio Perez

10/10/2023 18:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Mark Thompson/Getty Images
Red Bull-boss Christian Horner er kommet med en klar stikpille til Sergio Perez, hvis præstationer har været mangelfulde på det seneste.

Mest læste i dag

Red Bull har ikke længere et lige så stærkt kørerpar som Ferrari, Mercedes eller McLaren, mener Christian Horner. Og det handler naturligvis om, at Sergio Perez slet ikke kan følge med Max Verstappen.

På trods af, at Red Bull har sikret sig både konstruktørmesterskabet og det individuelle mesterskab i denne sæson, er de ikke helt tilfredse. Det skyldes blandt andet, at Perez ikke er garanteret at sikre sig en 2.-plads.

I de seneste tre løb er det kun blevet til fem point for Perez. Det betyder, at han i skrivende stund kun befinder sig 30 point foran Lewis Hamilton i den samlede stilling.

Den mexicanske kører har slet ikke haft succes med sine kørsel i den seneste del af sæsonen. Det har ført til, at der er intet mindre end 200 point mellem ham og Verstappen i den samlede stilling.

Derfor er der også blevet sat spørgsmålstegn ved, om han egentlig har en fremtid hos Red Bull. Seneste har Horner udtalt, at der er brug for at sætte sig ned og tale med Perez. De er nemlig nødt til at finde en løsning på hans alvorlige problemer.

Men Horner har nu sendt endnu en stikpille i retning af Perez, da han har udtalt, at Red Bull ikke har et lige så stærkt kørerpar som andre hold.

"Jeg tror, at med en bil, vi har, lægger han nok det pres på sig selv," sagde Horner ifølge Motorsport.com.

"Det vigtigste for os er at vinde begge mesterskaber. Det har vi gjort. Og så, hvad der er det næst vigtigste efter det, ville være at have både en kører på både første- og andenpladsen."

"Du kan se, at Mercedes har et par, McLaren har et par, og Ferrari har et par, der er ret tætte mellem de respektive kørere."

"Jeg mener, at vi har haft det tidligere på året. Men efterhånden som sæsonen er gået, er den blevet mere afvekslende. Vi skal bare have Checo (Perez, red.) tilbage til den bedste form, han er i stand til."