Nu er det sket igen: Trist nyt for Clara Tauson

Af: Nicolai Busekist

|

14/10/2023 15:30

Den danske tennisstjerne Clara Tauson er igen blevet ramt af en trist nyhed.

Mest læste i dag

I næste uge starter WTA 250-turneringen Transylvania Open. Her var det planen, at danske Clara Tauson skulle være blandt deltagerne.

Desværre kommer det ikke til at ske alligevel, da den 20-årige tennisspiller ikke stiller til start.

Fredag aften var hun fortsat at finde på deltagerlisten, og det så derfor ud til, at hun havde i sinde at deltage i turneringen.

Dette har nu ændret sig, da hun ifølge TV 2 Sport har besluttet at melde afbud til turneringen. Derfor er hun heller ikke længere at finde på deltagerlisten til den rumænske turnering.

Clara Tauson har ikke været i aktion, siden hun trak sig fra WTA 250-turneringen i Ningbo i september. Her havde hun egentlig vist gode takter, men måtte til sidst opgive at færdiggøre sin kamp mod Vera Zvonareva.

Her blev hun nødt til at trække sig på grund af smerter i ryggen, og det er sandsynligvis også dette, der har fået hende til at melde afbud til Transylvania Open.

TV 2 Sport har forsøgt at få et svar på, hvad der driller Tauson i et sådant omfang, at et afbud har været nødvendigt. Det har dog ikke været muligt at få et endegyldigt svar på det.

Afbuddet er det fjerde i træk fra den unge dansker. Efter at have trukket sig fra turneringen i Ningbo, blev hun også nødt til at trække sig fra at spille kvalifikationen til WTA 1000-turneringen i Beijing.

I denne uge skulle hun have været i aktion i en WTA 125-turnering i Rouen, men også her valgte hun at trække sig. Desuden har hun også meldt fra til to store ITF-turneringer, som bliver spillet efter næste uges WTA 250-turnering i Cluj.