Kasper Hjulmand har droppet det: Vil gøre mere skade end gavn

14/10/2023 08:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Stu Forster/Getty Images
Landstræner Kasper Hjulmand har valgt at droppe det, fordi det vil gøre mere skade end gavn.

Mest læste i dag

Selvom det har været en åben mulighed for Kasper Hjulmand og co., har han valgt at droppe det. Det skyldes, at han mener, at det vil gøre mere skade end gavn at gøre det.

Det er egentlig kutyme forud for store kampe, den danske landstræner har valgt ikke at træne på banen i Parken før kampen mod Kasakhstan.

Det fortalte han på landsholdets pressemøde forud for kampen mod Kasakhstan.

I denne forbindelse afslørede han også, at de har haft folk inde i Parken, for at se nærmere på banens tilstand. Derfor forventer de at blive mødt af en bane, der er 'okay' at spille på.

"Vi har haft nogen derinde. Vi forventer en o.k. bane, vi kan spille på. Men det er ikke sådan, at vi lægger vores spil markant om. Vi regner med, at vi kommer ind til en bane, vi kan spille på. Og vi spiller kampen ligesom, hvis den var tiptop. Der er ingen justeringer der," sagde han ifølge B.T.

Selvom det blev vurderet, at banen er i forholdsvis fornuftig stand, blev det besluttet ikke at træne i Parken. Derimod har de valgt at holde sig i Helsingør.

Det er der en simpel årsag til: han ønsker ganske enkelt at skåne underlaget, som er blevet beskadiget efter Suspekt-koncerten. Efterfølgende er græsset nemlig blevet fejlbehandlet, og derfor er det ikke i optimal tilstand.

"Sådan en times træning ville gøre mere skade en gavn inden i morgen ved at træne derinde på grund af vejret. Vi kan udnytte tiden bedre her i Helsingør, og så træder vi ikke banen for meget op, så vi har den bedst mulige bane i morgen," forklarede han.

Lørdagens kamp mod Kasakhstan kan vise sig at være afgørende for deres chancer for at kvalificere sig til EM. Kampen bliver spillet lørdag klokken 20.45.

I næste uge skal Kasper Hjulmands tropper i aktion på ny, når de tirsdag tørner sammen med San Marino.