Kasper Hjulmand med afsløring om landsholdsstjerne: Måtte slide sig igennem kampen

15/10/2023 08:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Stu Forster/Getty Images
Landstræner Kasper Hjulmand har afsløret, at landsholdsstjernen måtte slide sig igennem kampen.

Mest læste i dag

Danmark kom et skridt tættere på at kvalificere sig til EM, efter at have sikret sig tre point med deres 3-1-sejr over Kasakhstan.

Selvom det hele endte med tre point, fik Danmark ikke en god start på kampen. Faktisk var det Kasakhstan, der havde de største chancer i de første tyve minutter af kampen.

Det var blandt andet forårsaget af det faktum, at en af holdets største stjerner spillede under sit vanlige niveau. Og nu har det vist sig, at der var en god grund til dette.

Ifølge landstræner Kasper Hjulmand havde Barcelona-stjernen Andreas Christensen det ikke optimalt, og måtte derfor slide sig igennem hele kampen med en følelse af sygdom i kroppen. Netop dette var naturligvis noget, der påvirkede hans spil.

Af samme grund følte Hjulmand sig også tvunget til at kalde Simon Kjær, Pierre-Emile Højbjerg og Christian Eriksen til samtale i Parken, da de to hold gik til pause. Det gjorde han med henblik på at informere dem om, at en ændring kunne være på vej.

"'AC' måtte slide sig igennem kampen, og hvis vi skulle have skiftet ham ud i pausen, så ville jeg sætte dem ind i, hvad vi gjorde," sagde Hjulmand ifølge B.T.

"Jeg skulle have en melding på vej fra banen og ned i omklædningsrummet, om han kunne spille videre. Så det (samtalen på banen, red.) var, så de var klar på, at vi lavede om, hvis vi fik at vide, han ikke kunne spille videre."

I denne sæson har Christensen generelt døjet lidt med fysikken i Barcelona. Tidligere denne uge meldte han dog ud, at han var god i form. Og ifølge Hjulmand kommer det da heller ikke til at være et problem.

Da der ikke er tale om en skade, har Hjulmand en klar forventning om, at han bliver klar til tirsdag. Her skal landsholdet igen i aktion, da de skal forsøge at sikre sig yderligere tre point mod San Marino.