David Beckham nærmest i chok over 'vanvittig reaktion'

Af: Nicolai Busekist

|

14/10/2023 14:00

David Beckham er en af de mest kendte fodboldstjerner i historien, men selv han kan blive chokeret.

Mest læste i dag

Det er de færreste, der ikke kender David Beckham. Han er en mand, som de fleste har stiftet bekendtskab med i en eller anden sammenhæng.

Langt de fleste kender ham, fordi han tidligere var en af verdens største fodboldstjerner. Andre kender ham for hans forhold med Victoria Beckham, der tidligere var med i hitgruppen 'Spice Girls'.

Selvom han har været med til lidt af hvert i løbet af sin karriere, er der åbenbart stadig ting, der kan komme bag på ham.

Blandt andet havde han slet ikke regnet med, at der ville blive taget så godt imod hans dokumentarserie, som i sidste uge fik premiere på Netflix verden over.

Faktisk er han blevet blæst bagover af den reaktion, der har været på den nye dokumentar. Han sætter naturligvis stor pris på, at der er blevet taget så godt imod den, men han havde ikke selv regnet med det.

Det fortæller han til CNBC.

"Alt har overrasket mig. Jeg vidste, at vi havde lavet noget, der var interessant for folk, og som ville minde folk om minderne fra 1990'erne, hvor jeg var ved Manchester United," siger han til CNBC, og fortsætter:

"Men den vanvittige reaktion, vi har fået, og den positive reaktion har været helt utrolig."

Han fortæller også, at det ikke kun er ham, der er glad for den gode modtagelse. Det samme gør sig nemlig gældende for hans kone og børn.

Han er især glad for, at hans børn har fået mulighed for at deltage i og se dokumentaren. Derimod har de nemlig fået indblik i, hvad 'der er sket de sidste 30 år'.