Lionel Messi kan få selskab af tidligere Barcelona-holdkammerat i MLS

Af: Nicolai Busekist

|

16/10/2023 08:00

Lionel Messi kan næste år få selskab af sin tidligere holdkammerat fra FC Barcelona.

Mest læste i dag

I de seneste år har flere store stjerner valgt at forlade europæisk fodbold til fordel for MLS i USA. En af de helt store stjerner, der har gjort dette, er Lionel Messi.

Efter sit skifte til Inter Miami, har han fået selskab af både Sergio Busquets og Jordi Alba. De er ikke blot skiftet til MLS, men er blevet en del af samme hold som Messi.

Nu lyder det, at endnu en Barcelona-spiller kan være på vej til USA. Konkret drejer det sig om Sergi Roberto, der næste år står uden kontrakt, da hans Barcelona-kontrakt udløber.

Den 31-årige Roberto har hidtil spillet hele sin karriere i Barcelona. På det seneste har han dog tilbragt mere tid på bænken end på banen. Dette har ført til spekulationer om, at han er klar til at forlade Barcelona næste år.

I denne sæson har han kun fået spilletid i seks kampe, og er kun startet inde i to ud af 11 kampe i La Liga. Desuden er han blevet skubbet længere ned i hierarkiet, efter Joao Cancelo er blevet hentet på en lejeaftale fra Manchester City.

På grund af den mindre mængde spilletid, skulle Roberto have indstillet sig på at forlade Barcelona. Ifølge mediet FourFourTwo er han opsat på at skifte til MLS, når denne sæson er overstået.

Dermed vil han følge sine tidligere Barcelona-holdkammerater Messi, Alba og Busquets. De spiller alle i Inter Miami, hvorfor dette kan være en oplagt destination for ham.

Den spanske avis Mundo Deportivo rapporterer, at Roberto har været i dialog med sine tidligere holdkammerater, for at forhøre sig om fodbolden og livet i USA.

Roberto taler godt engelsk, og er derfor klar til at fortsætte sit liv i USA. Især New York skulle han have en stor kærlighed til, hvorfor dette også kan vise sig at være en ideel destination.

Den 31-årige spanske stjerne har spillet hele 355 kampe for Barcelonas førstehold. I sin tid i klubben har han bidraget med 17 mål.