Sebastian Vettel udtaler sig om comeback-rygter

16/10/2023 11:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
På det seneste har der været rygter om et comeback i Formel 1 fra Sebastian Vettel.

Mest læste i dag

Den firedobbelte verdensmester Sebastian Vettel trak sig tilbage fra Formel 1 i slutningen af 2022. Her forlod han Aston Martin, som endte med at hente Fernando Alonso ind som hans afløser.

I den seneste tid har der været forlydender om, at Vettel kan være på vej til at gøre comeback i Formel 1.

Flere gange i denne sæson har han været at finde i paddocken. Dette har sat gang i spekulationer om, at han ønsker at sikre sig et sæde i den nærmeste fremtid.

Inden han trak sig tilbage, blev det til i alt 53 løbssejre for Vettel. Han har ikke udtalt sig om den seneste tids rygter, men det gør han nu. Her indrømmer han, at Formel 1 ikke længere er hans prioritet.

"Man kan aldrig helt udelukke sådan noget, men på et vist tidspunkt er det bare slut," siger Vettel til Formule1.nl.

"Min alder er ikke problemet, og det var helt mit valg at trække grænsen. Men jeg satte ikke den streg, for så at fjerne den igen et år senere. Jeg betragter mig selv som heldig, da jeg nu kan bruge tid sammen med min familie og mine børn. Det er min prioritet lige nu."

"I de senere år har jeg været i stand til at opdage den større verden. Formel 1, uanset hvor stort det er, bliver derfor mindre i sammenligning."

Han har dog ikke helt sluppet motorsporten. Siden han trak sig tilbage, har Vettel konkurreret i Race of Champions, gæstet Goodwood Festival of Speed samt deltaget i en Red Bull-opvisning.

Vettel nåede at køre for BMW Sauber, Torro Rosso, Red Bull og Ferrari, inden han sluttede sig til Aston Martin. Her tilbragte han to år, før han besluttede sig for at trække sig tilbage.