Nu er det afsløret: Han bliver Jonas Vingegaards nye holdkammerat

19/10/2023 14:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images
På det seneste har der været spekuleret meget i, hvem der skal fuldende holdet hos Jumbo-Visma.

Mest læste i dag

Jumbo-Visma, der fra næste sæson forventes at skifte navn til Visma-Lease a Bike, har endelig fået holdet på plads til den kommende sæson.

Det betyder også, at det hollandske hold endelig har fundet den sidste holdkammerat til Jonas Vingegaard. I denne forbindelse har de valgt at offentliggøre deres fulde trup til næste sæson.

Den sidste rytter på holdet er et lettere atypisk valg, og derfor var det de færreste, der havde forventet det.

Konkret er der tale om den 28-årige Bart Lemmen, der kun er i gang med sin tredje sæson som professionel cykelrytter. Inden da gjorde han karriere i luftvåbenet, hvor han har været officer.

Han har dog gjort væsen af sig selv i cykelverdenen, og efter et år hos det lille amerikanske hold Human Powered Health, er han nu klar til at tage et skridt op på den store scene.

"Vi er spændte på at se, hvordan han udvikler sig, når han kommer ind i vores træningsprogram," siger sportsdirektør Merijn Zeeman på holdets hjemmeside ifølge TV 2 Sport.

"Bart er kun lige begyndt som cykelrytter. Før lavede han hård militær træning kombineret med cykling. Det var udslagsgivende for os. Til trods for en lille mængde træning og coaching har han vist interessante ting i løb, og hans psykiske værdier viser os utroligt potentiale."

Den 28-årige cykelrytter kommer derfor ikke til at være den mest erfarne herre på holdet, da han kun er i gang med sin tredje sæson. Netop derfor er han også meget begejstret for at have fået muligheden for at skifte til Jumbo-Visma.

Han har skrevet under på en toårig aftale med holdet, og derfor kan han se frem til at være holdkammerater med danske Jonas Vingegaard i minimum to år.