Rygtes væk fra UAE Team Emirates: Nu taler Tadej Pogacar ud

Af: Nicolai Busekist

|

17/10/2023 12:30

Foto: Tim de Waele/Getty Images
Foto: Tim de Waele/Getty Images
Der har været rygter om, at Tadej Pogacar kan være på vej væk fra UAE Team Emirates forud for næste sæson.

Mest læste i dag

Der har længe cirkuleret rygter om, at Tadej Pogacar ikke bliver hos UAE Team Emirates. Derimod har han været sat i forbindelse med flere andre hold.

Blandet andet har mediet GCN rapporteret, at INEOS Grenadiers har rettet henvendelse til hans manager, Alex Carera.

Omvendt har mediet La Gazzetta dello Sport meldt ud, at UAE Team Emirates skulle være interesseret i at forlænge hans kontrakt med holdet.

På nuværende tidspunkt har de papir på hinanden frem til 2027, men denne kontrakt ønsker de at forlænge frem til 2028 eller 2029. En del af årsagen til dette skulle være, at de gerne ser ham blive hos holdet indtil VM i Abu Dhabi i 2028.

Hidtil har der ikke været de store udmeldinger fra Pogacar, når det kommer til hans kontraktsituation – og det er fortsat ikke noget, han ønsker at tale for meget om.

"Dette er ikke tiden til at tænke på min kontrakt. Jeg har stadig et langt engagement med UAE Team Emirates, og jeg har det rigtig godt på holdet, som vi er blevet det bedste hold i verden med for første gang," sagde han ifølge mediet IDL med henvisning til UCI-verdensranglisten.

"Det har vi arbejdet for siden begyndelsen af året. Der er stadig nogle løb, så vi skal stadig afslutte det. Jeg krydser fingre for det."

Derfor hverken be- eller afkræfter han, at han har planer om at forlade UAE Team Emirates. Til gengæld ville han gerne tale om Primoz Roglics skifte til BORA - hansgrohe.

"Under alle omstændigheder er det interessant at se, hvad der er sket. Men med de forskellige stærke hold, tror jeg, at det kan blive meget spændende i Tour de France og andre løb," lød svaret, da han blev spurgt ind til skiftet.