Landsholdet har fået massiv kritik: Nu kommer Nicklas Bendtner med opsigtsvækkende udmelding

Af: Nicolai Busekist

|

19/10/2023 15:30

Det danske landshold har været genstand for en del kritik på det seneste, og det er ikke blevet bedre efter San Marino-kampen.

Mest læste i dag

Det er ingen hemmelighed, at det danske fodboldlandshold befinder sig i en bizar situation for tiden.

På den ene side har de fået skrabet point sammen til snart at kunne sende dem til EM i Tyskland. Omvendt kan man ikke benægte det faktum, at spillet ikke flyder lige så godt, som det tidligere har gjort.

Det har medført, at landstræner Kasper Hjulmand er blevet udsat for en del kritik i de seneste dage. Ikke nok med det, så er der på de sociale medier endda mange, der kræver den danske landstræner fyret med det samme.

I denne forbindelse har flere fodboldfans også valgt at give deres mening om, hvem der bør hentes ind som afløser.

Selvom han gennem tiderne har gjort sig positivt bemærket for landsholdet, så er det sandsynligvis de færreste, der peger på Nicklas Bendtner. Ikke desto mindre slår han fast, at han er klar til at overtage rollen som landstræner.

Det afslører han i sin podcast 'Stolpe ind', hvor han bliver spurgt om han kunne tænke sig et sådant job.

"Jeg ville elske at være landstræner. Elske, elske, elske. Det ville være fart over feltet og 4-3-3. Uanset spillermaterialet. 4-3-3 og så kører vi bare, og det er angrebsfodbold," siger Bendtner ifølge Ekstra Bladet.

Inden det kan blive aktuelt, er han dog nødt til at tage en Pro-licens. Han har allerede sin A-licens, hvorfor den tidligere angriber faktisk er godt på vej til at være et muligt emne for Peter Møller og resten af DBU.

Efter den massive kritik af Kasper Hjulmand, har Peter Møller dog været ude at forsikre om, at en fyring slet ikke er et tema hos DBU.