Peter Schmeichel sammenlignet med United-fiasko

Af: Nicolai Busekist

|

21/10/2023 08:00

Han er næppe en mand, som Peter Schmeichel har lyst til at blive sat i bås med. Men ikke desto mindre er det, hvad der er sket.

Mest læste i dag

Manchester United har ikke fået den bedste start på denne sæson, hvor de har leveret meget svingende præstationer.

Dette er noget, der gør sig gældende for flere af spillerne i truppen. Der er dog særligt én spiller, der skiller sig ud fra mængden på dette punkt. Målmand André Onana har i flere kampe leveret forfærdelige præstationer, der har sået tvivl om, hvorvidt han hører til i klubben.

Den tidligere Inter Milan-målmand har leveret flere store drop i denne sæson, og har derfor været direkte årsag til, at Manchester United har tabt point.

Men alligevel er United-træner Erik ten Hag ikke klar til at smide ham under bussen. Derimod har han sammenlignet ham med Peter Schmeichel, der selv har en stor fortid i den engelske klub.

Den hollandske træner mener nemlig, at der er en lighed mellem Peter Schmeichel og André Onana. Inden den danske målmand blev en legende i klubben, kom han nemlig også skævt fra start.

"Store United-keepere som Schmeichel og David De Gea startede heller ikke godt. André ved, at det er godt at kende lidt til historien," siger Ten Hag til The Sun ifølge B.T.

"Men vi lever nu, vi lever i fremtiden, og han skal sørge for at forme sin fremtid med bedre præstationer, og det er jeg sikker på, at han vil."

Han siger også, at det er helt naturligt at have brug for en opstartsperiode i Premier League. I samme ombæring understreger han også, at denne periode er slut, og at han bliver nødt til at steppe op.

Tidligere har der været spekuleret i, om Ten Hag skulle være klar til at droppe Onana, hvis ikke han forbedrer sig.