Floyd Mayweather: Han er den bedste bokser, jeg har stået overfor

Af: Nicolai Busekist

|

20/10/2023 18:30

Floyd Mayweather har stået overfor nogle af historiens største stjerner, men især en af dem skiller sig ud.

Mest læste i dag

Man kan ikke komme udenom det faktum, at Floyd Mayweather er en af historiens største boksestjerner. I alt har han kæmpet 50 professionelle kampe, og hver og en af dem er endt med en sejr.

Desuden har han gennem tiderne stået over for flere store navne. Det betyder naturligvis, at der ved flere lejligheder har været tvivl om, hvorvidt Mayweather ville ende med at trække sig sejrrigt ud af kampen.

Da han har delt ringen med mange store stjerner, har der selvfølgelig været spekuleret i, hvem af dem, der var bedst. Og det er den amerikanske bokser, som stadig tjener enorme summer på diverse opvisningskampe, ikke i tvivl om.

Da han blev interviewet af Million Dollaz Worth of Game afslørede Mayweather, at den bedste, han nogensinde har delt ringen med, er Manny Pacquaio.

"Den bedste kæmper, jeg nogensinde har kæmpet mod, var nok Manny Pacquiao," sagde han 

"Det er på grund af hans bevægelse. Han er en helvedes god kæmper, og jeg kan se, hvorfor han vandt så mange kampe. Og jeg kan se, hvorfor han ender som en Hall of Famer. Det er bare visse træk, han foretager."

Mayweather og Pacquiao stod overfor hinanden i 2015. Det var en kamp, som rigtig mange havde set frem til at overvære, hvorfor den blev se af millioner verden over.

Selv i dag har den stadig rekorden for at være den kamp, der har genereret flest PPV-salg. Ligeledes har den også rekord for at være den boksekamp, der har skabt den største omsætning.

Kampen var dog ikke helt som mange fans havde forventet, da Mayweather boksede meget defensivt. På det seneste har der været tale om, at en opvisningskamp mellem dem kan blive aktuel.