Floyd Mayweather overrasker med hjælp til Israel

16/10/2023 15:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Ethan Miller/Getty Images
Boksestjernen Floyd Mayweather har lavet en flot donation til Israel i samarbejde med flere andre.

Mest læste i dag

Der er mange kendte, der har tøvet med offentligt at vise støtte til Israel. En af dem, der til gengælg var meget hurtig til at gøre dette, var bokser Floyd Mayweather.

Men han har ikke tænkt sig at stoppe her. Ikke nok med, at han offentligt har vist sin støtte, så har han også sendt sit privatfly afsted til landet. Det er blevet pakket med forskellige varer, som kan hjælpe landet som følge af krigen mod den palæstinensiske terrororganisation Hamas.

Ifølge det amerikanske medie TMZ, er gjort plads til mere end 100 kasser om bord på hans privatfly. I alt har det mere end 2.000 kg med, som bliver sendt afsted med det formål at hjælpe både civile og militæret.

Flyet blev fyldt af bokserens sikkerhedsfolk samt frivillige, hvorefter det blev sendt afsted fra USA. Flyet landede i Israel søndag aften.

Det krævede ganske vist et par stop, inden det nåede frem, men i sidste ende kom det frem til destinationen. Det lettede fra Los Angeles, hvorefter det et stop i hhv. New York og London.

Efter stoppet i London, fløj det videre til Tel Aviv, hvor det landede ganske få kilometer fra krigszonen

Ifølge B.T. har Mayweather ikke været alene om at stable dette på benene. Derimod er det noget, der er gjort i samarbejde med Jona Rechnitz, Maya Sinai, David Rubin og Gitel Rubin.

Til TMZ fortæller Rechnitz, at Mayweather ikke tøvede med at stille sit fly til rådighed, da der blev spurgt.

"David Rubin er barn af nogle, der har overlevet holocaust. Han vil gøre alt for, at det jødiske folk overlever," sagde Rechnitz, og fortsatte:

"Da jeg ringede til Floyd for at spørge, om han kunne sende sit fly til Israel med nødvendige hjælpemidler til soldaterne, svarede han: 'Selvfølgelig. Jeg har din ryg. Jeg er ligeglad med, hvad det koster. Få det til at ske'."

Mayweather har tidligere skrevet på sine sociale medier, at han 'fordømmer antisemitisme på alle måder'. I samme ombæring har han også skrevet, at 'terror aldrig er svaret'.