Canelo med seriøs stikpille til McGregor: 'Har kun brug for en hånd'

Af: Nicolai Busekist

|

18/10/2023 17:00

Bokser Saul 'Canelo' Alvarez er kommet med en seriøs stikpille til UFC-stjernen Conor McGregor, efter et opslag på de sociale medier.

Mest læste i dag

Canelo har flere gange fået tilbud om en såkaldt crossover-kamp. Blandt andet er han blevet udfordret af Jake Paul, ligesom UFC-stjerne Kamaru Usman også har sendt en føler ud.

Desuden har der også været forlydender om, at en kamp mellem Canelo og McGregor kan blive en realitet. Det er endnu ikke på tegnebrættet, men det kan ikke udelukkes, at det sker i fremtiden.

For nylig gjorde McGregor sig bemærket på det sociale medie X, hvor han roste sin tidligere modstander, Floyd Mayweather, for hans præstation mod Alvarez i 2013.

Det var dog ikke alt, hvad den irske UFC-stjerne havde at sige. Han kom nemlig også med en bemærkning om, at han landede flere slag på Mayweather under deres kamp, end Canelo gjorde.

"Dette var en af de største præstationer i professionel boksning. Jeg landede flere slag på Floyd end Canelo. Jeg ville elske en tur igen," skrev han på X ifølge mediet Boxing Social.

Tilsyneladende faldt dette ikke i god jord hos Canelo, der lidt efter kom med et svar til den irske stjerne. Og det kunne måske tolkes lidt som en udfordring.

"Jeg har kun brug for en hånd mod dig. Og jeg behøver ikke at slå særlig mange slag," lød det fra mexicaneren.

Kampen mellem Mayweather og McGregor fik tilnavnet 'The Money Fight', da den endte med at generere den næsthøjeste PPV-indtægt i sportens historie.

Officielle tal fra de to kampe viser, at Canelo landede 117 slag på Mayweather, mens McGregor landede 111.

Denne udveksling er blot den seneste mellem Canelo og McGregor, som har kørt frem og tilbage tidligere. Da der er tale om to af de største navne inden for kampsport, er der ingen tvivl om, at en sådan kamp ville være af stor interesse for kampsportsfans.