Drake taber enormt beløb: Satsede penge på UFC-stjerne

11/09/2023 06:33

|

Nicolai Busekist

MMA
Foto: Amy Sussman/Getty Images
Drake har tabt et enormt beløb, efter at have satset på, at UFC-stjernen Israel Adesanya ville vinde sin kamp ved UFC 239.

Mest læste i dag

Drake er kendt for at placere enorme væddemål på sportsbegivenheder. Det har han gjort flere gange tidligere, og han gjorde det også i forbindelse med UFC 293. Her satsede han en stor sum penge på, at Israel Adesanya ville vinde sin kamp.

Sådan gik det dog ikke, da Adesanya endte med at lide et meget overraskende nederlag til Sean Strickland. Faktisk betragtes det som en af de største overraskelser i MMA-historien.

Den 32-årige Strickland blev kåret som vinder af kampen, efter at have domineret alle fem runder.

Drake havde derfor god grund til at være skuffet over Adesanya, som endte med at koste ham et enormt beløb. Konkret havde han valgt at satse 500.000 dollars på, at han ville vinde. Det svarer til næsten 3,5 millioner kroner.

Ifølge The Sun delte han et skærmbillede af sin indsats få timer før kampen. Her viste han, at han følte sig så overbevist om Adesanyas evner, at han havde satset hele 500.000 dollars på ham.

Hvis det var endt med at gå den anden vej, kunne Drake til gengæld have glædet sig over en stor gevinst. Det ville nemlig have resulteret i en udbetaling på 920.000 dollars, hvilket svarer til mere end 6,4 millioner kroner.

Drake har længe været kendt for at lave absurde væddemål på sportsbegivenheder – og for at kaste en 'forbandelse' over, hvem end han satser på.

Gennem tiden er flere sportsstjerne blevet ofre for den såkaldte 'Drake-forbandelse', hvilket omfatter både Serena Williams og Conor McGregor.

Det samme gør sig gældende for bokser Jake Paul, der tabte til Tommy Fury, efter Drake havde satset et større beløb på ham. Den amerikanske bokser lavede selv sjov med dette efter kampen.

"F**k! Det her er Drakes skyld! Drake, hvorfor gjorde du det her mod mig?" sagde han, og fortsatte:

"Nej, det er min skyld. 400.000 dollars betyder ikke noget for ham. Han har vundet mange flere penge ved at satse på mig før. Han er nok lige nu. Undskyld Drake. Jeg vinder i revanchekampen."