Dillon Danis deler afslørende video med Nina Agdal: Provokerer Logan Paul

Af: Redaktionen

|

29/08/2023 11:25

Dillon Danis har konstant delt billeder og videoer af Nina Agdal, Logan Pauls forlovede, på sociale medier. For nylig offentliggjorde han en video, hvor Agdal kommer med med tydelige kommentarer om sit eget sexliv, hvilket har skabt flere kontroverser.

Mest læste i dag

Nina, 31 år, kom med flere dristige udtalelser i videoen, selvom det er uklart, om det var ment som en joke eller en ægte appel.

Logan Paul, 28 år, har udtalt, at hans forhold til Agdal hverken er eller vil blive påvirket af Danis' online angreb, som har inkluderet billeder af hende med andre mænd. "Jeg ved, hvilken type person hun er, og hun ved, hvilken type person jeg er," sagde Paul i et interview med Andrew Schulzs podcast Flagrant. Han tilføjede, at en "internet troll, der udgiver sig for at være en fighter, ikke vil komme mellem os."

Danis, 30 år, er planlagt til at kæmpe mod Paul i London den 14. oktober. Han hævder, at hans hensigt med at dele indhold relateret til Agdal kun er for at promovere begivenheden. Det er værd at nævne, at Agdal tidligere har datet kendisser som Leonardo DiCaprio og Adam Levine, men blev forlovet med Paul tidligere i år.

Paul anerkendte Danis' evne til at provokere på sociale medier og kaldte ham en "fremragende troll". Han tror dog stadig, at han vil slå Danis i ringen. "Jeg skal være ærlig, de [memes og provokationer] er alle virkelig gode," sagde Paul. "Manden er virkelig dygtig på Twitter. Det er trolling i topklasse."