Stadig intet comeback: Nu kommer UFC-stjerne med klar advarsel til McGregor

23/09/2023 07:03

|

Nicolai Busekist

MMA
Foto: Ethan Miller/Getty Images
Conor McGregor har fået en klar advarsel fra en UFC-stjerne, som mener, at han for længst har mistet sit fokus.

Mest læste i dag

Conor McGregor har ikke været i kamp siden juli 2021, hvor han brækkede benet i en kamp mod Dustin Poirier.

Derfor har der været spekuleret meget i, hvornår den irske stjerne vender tilbage. Der har tilmed været spekuleret i, om han overhovedet kommer til at vende tilbage til oktagonen.

I de seneste måneder har der været forlydender om, at han skal møde 37-årige Michael Chandler i en comeback-kamp. Dog er der endnu ikke blevet offentliggjort en dato for en sådan kamp.

I og med, at ireren har været ude af oktagonen i mere end to år, er der naturligvis tvivl om hans niveau. En af dem, der tvivler på, at han kan vende tilbage med succes, er UFC-letvægter Rafael Fiziev.

"Michael og jeg har det samme problem, da han også skal kontrollere sine følelser i kampen," siger Fiziev til MMA Fighting.

"Han skal kontrollere dem. Hvis han begynder at kontrollere sine følelser og kun følger planen, vil han vinde over Conor, fordi han har mistet fokus."

"Han er ikke den samme Conor, som for fem til seks år siden. Det er ikke den samme Conor. Han skal bare forblive smart og være rolig, så tror jeg, at Michael nemt kan vinde denne kamp, bare fordi Conor har mistet fokus."

"Jeg tror, at hvis han kommer ud af første runde, så vil Chandler vinde. Det er en meget interessant kamp."

Da McGregor ikke har været i kamp i mange år, er han heller ikke en del af antidopingagentures testpulje. Dette skal han have været i mindste seks måneder, før han kan få lov til at kæmpe i UFC.

Derfor er der heller ikke nogen udsigt til, at en kamp mellem de to kommer til at finde sted i år.