Ansættelse af Boris Becker har skabt tvivl: Nu melder Holger Rune-lejren ud

20/10/2023 09:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images
Holger Rune har ansat Boris Becker som træner resten af året. Dette har nu skabt tvivl om, hvad hans rolle egentlig bliver.

Mest læste i dag

Den sidste del af denne sæson har været præget af rod og skader for Holger Rune. Det har desværre også afspejlet i hans præstationer på banen, hvor han har tabt de seneste ti ud af 11 kampe.

Han lagde ud med at udelukkende være trænet af Lars Christensen, som har fulgt ham, siden han var barn. Dernæst besluttede han at tilknytte den franske stjernetræner Patrick Mouratoglou, som han dog har ophævet samarbejdet med igen.

Dernæst overgik han til kun at være tilknyttet Lars Christensen. Men dette er der nu lavet om på. Den 20-årige dansker har nemlig indgået en aftale med Boris Becker, der kommer til at træne ham resten af året.

Det betyder, at han vil være til stede ved de kommende turneringer i Basel og Paris. Formår han at kvalificere sig til sæsonfinalerne i Torino, vil Boris Becker også være med her.

Ansættelsen af Boris Becker har dog skabt tvivl om, hvad hans rolle egentlig kommer til at være. Ligeledes har det fået mange til at spekulere i, om Lars Christensen er på vej ud - igen.

Men ifølge Aneke Rune, der er mor og manager for Holger Rune, er Boris Beckers ansættelse ikke ensbetydende med en fyring af Lars Christensen.

"Boris træder ind som det, man kalder supercoach for Holger. Der vil stadig være den faste træner tilknyttet til at træne uden for turneringer og til alle de store turneringer – Masters 1000 og Grand Slams – der spænder over flere uger," skriver hun til TV 2 Sport.

Siden august har Holger Rune kun haft Lars Christensen som træner, men han var ikke med i boksen i Stockholm onsdag aften. 

TV 2 Sport skriver, at de har været i dialog med Lars Christensen, der ikke ønsker at kommentere på ansættelsen af Boris Becker.