Kom som en overraskelse: Nu forklarer Eden Hazard sit karrierestop

Af: Nicolai Busekist

|

20/10/2023 11:00

I en alder af 32 år har Eden Hazard indstillet sin karriere, selvom han utvivlsomt kunne have tjent store summer i eksempelvis Saudi-Arabien.

Mest læste i dag

Eden Hazard fik sit store gennembrud i Chelsea. Her leverede han på et højt niveau, der gjorde ham til en af de mest eftertragtede spillere i verden.

Det fik Real Madrid til at smide en stor sum penge efter ham i 2019. Desværre fik de aldrig rigtigt valuta for pengene. Derimod faldt hans niveau drastisk, og han begyndte at være plaget af skader.

På trods af dette, har han været på kontrakt i den spanske klub til denne sommer. Derfor var han også klub, da han i sidste uge meddelte, at han har besluttet at indstille sin karriere som professionel fodboldspiller.

Naturligvis er det kommet som en stor overraskelse, da han i en alder af 32 år fortsat bør have energi i tanken. Eksempelvis har han afvist store tilbud fra både MLS og Saudi-Arabien.

Nu fortæller han, hvorfor han traf den store beslutning om at stoppe sin karriere. Han havde det ganske enkelt ikke sjovt længere.

"Jeg havde nogle svære år i Real Madrid. Jeg har altid sagt, at jeg ville stoppe, når jeg ikke længere havde det sjovt. Jeg stoppede med at have det sjovt til træning og spillede ikke," siger han ifølge den spanske avis AS.

Selvom han i en periode på fire år var på kontrakt i Real Madrid, fik han kun spilletid i 76 kampe. Alligevel blev han i klubben indtil denne sommer, hvor han og klubben blev enige om at ophæve hans kontrakt.

"Beslutningen var simpel, og jeg kan stadig sige, at jeg spillede for Real Madrid – den største klub i verden. Jeg ville ikke tage andre steder hen for penge," siger han også.

Han afslører desuden også, at tanken om at stoppe ikke er helt ny. Derimod har han tænkt på det siden VM, hvorfor beslutningen er blevet truffet efter nøje overvejelser om det.