George Russell langer ud: 'Jeg synes, det er ret latterligt'

20/10/2023 19:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images
Mercedes-kører George Russell lægger ikke skjul på, hvad hans syn på den seneste beslutning er.

Mest læste i dag

Det er kommet som et stort chok for mange, at FIA torsdag meddelte, at de har valgt at hæve den maksimale bødegrænse i Formel 1.

Tidligere kunne kørerne blive pålagt bøder på op til 250.000 euro, hvilket svarer til lidt over 1,8 millioner kroner. Efter den nye regelændring, kan bøden blive fire gange så stor.

Torsdag afslørede FIA nemlig, at man har valgt at hæve grænsen til 1 million euro. Det svarer til lige omkring 7,5 millioner kroner.

Efterfølgende er der flere af kørerne, der er kommet med kritik af denne beslutning. Det gør sig blandt andet gældende for Charles Leclerc, der især har fremhævet, at de nye kørere ikke har råd til at betale denne bøde.

Det samme mener Alex Albon, der endda har hævdet, at kun tre til fire af kørerne vil have råd til at betale en bøde på 7,5 millioner kroner.

Og nu har George Russell også meldt sig ind i koret, da han bestemt heller ikke af fan af den nye grænse.

"Jeg synes, det er ret latterligt, at en kører kan få en bøde på 1 million euro" sagde briten ifølge Total Motorsport.

"I mit første år i Formel 1 havde jeg en femcifret løn og mistede faktisk et sekscifret beløb i det første år. Jeg skulle betale for min træner, betale for flyrejser, betale for en assistent. Og det er nok tilfældet for 25 procent af feltet."

"Vi laver det, vi elsker, så det klager vi ikke over. Men hvis du tager en ny kører, som sandsynligvis ved årets udgang har tabt over 100.000 euro på grund af de investeringer, han skal foretage, og giver dem en bøde på en million euro. Hvad skal der ske?"