Efter stor fiasko: Nu får Holger Rune gylden mulighed

22/10/2023 09:03

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Den danske tennisstjerne kan se frem til at få en gylden mulighed, når han næste uge spiller ATP-turnering i Basel.

Mest læste i dag

Sidste år spillede Holger Rune sig hele vejen til finalen ved ATP-turneringen i Basel. Det samme skal han gøre i år, hvis han ønsker at forsvare sine 300 ATP-point.

Det store spørgsmål er dog, om han er i stand til dette. Han har nemlig været inde i en dårlig stime på det seneste. Siden kvartfinalen ved Wimbledon er det blevet til intet mindre end ti nederlag i de seneste 11 kampe.

Det seneste nederlag blev han tildelt i denne uge i Stockholm. Her tabte han til serbiske Miomir Kecmanovic i danskerens første kamp i turneringen.

Forhåbentlig har den 20-årige dansker holdt et godt øje med, hvordan Miomir Kecmanovic spiller sine kampe. I næste uge får han nemlig brug for denne viden, da han skal møde ham igen i Basel. Det skriver TV 2 Sport.

De kommer til at stå overfor hinanden i første runde, hvorfor Holger Rune skal forsøge at sikre, at samme resultat ikke gentager sig.

Hvis alle spillere holder deres seedning, kommer Holger Rune til at spille mod Sebastian Baez i 1/8-finalen. I kvartfinalen kommer han til at møde Sebastian Korda eller Andy Murray.

Formår han at spille sig videre til semifinalen, er det Taylor Fritz, der venter. Formår han at gentage sin succes fra sidste år, så skal han spille mod Casper Ruud i finalen.

Det er meget vigtigt for den unge dansker, at han klarer sig godt i Basel. Formår han ikke at skrabe point sammen, kan det betyde, at han går glip af sæsonfinalerne i Torino.

I skrivende stund befinder han sig på en 8.-plads i jagten på sæsonfinalerne i Torino. Da det kun er de otte spillere, der i dette kalenderår har scoret flest point, der kommer med, har han ikke råd til at miste sin placering.