Tiger Woods åbner døren for potentielt comeback

Af: Nicolai Busekist

|

17/10/2023 18:30

Tiger Woods har åbnet døren for et potentielt comeback til professionel golf.

Mest læste i dag

Det er lang tid siden, at Tiger Woods sidst har deltaget i en professionel golfturnering. Men nu er der spekulationer om, at han kan være på vej tilbage.

Den amerikanske golflegende har nemlig ladet døren stå på klem for et comeback i forbindelse med sin Hero World Challenge på Bahamas.

47-årige Woods har afsløret et felt bestående af spillere fra øverste hylde til turneringen, som han er vært for. Ifølge Daily Mail er det dog endnu ikke klart, om han selv kommer til at tage del i turneringen eller ej.

Mandag annoncerede Woods en liste over 19 spillere til turneringen, hvor der er plads til i alt 20 stk. Turneringen bliver spillet på Bahamas, og begynder den 30. november.

Blandt andet kan fansene se frem til at se Scottie Scheffler, der for nylig var en del af USA's hold til Ryder Cup. Dertil kigger norske Viktor Hovland også forbi til turneringen på Bahamas. Til gengæld tyder det ikke på, at Brooks Koepka kommer til at deltage.

Der er dog stadig en enkelt ledig plads tilbage, som først vil blive udfyldt på et senere tidspunkt. Daily Mail skriver, at dette har sat gang i spekulationerne om, at det kan være Woods selv.

Woods har ikke spillet i en professionel turnering, siden han trak sig fra Masters efter cuttet.

Han fik udført en ankeloperation kort tid efter på grund af skader fra hans bilulykke i 2021. Dog blev han set i sidste under et velgørende event på Pebble Beach, hvor han slog slag med sin wedge.

Sponsorfritagelser blev tildelt Rickie Fowler og Justin Thomas, der begge er blandt de 25 bedste i verden. For at blive tildelt en undtagelse, skal man være blandt de 50 bedste i verden.

Desuden giver reglerne mulighed for, at der kan gives en dispensation til turneringsværten, hvis han har brug for det. Og i dette tilfælde er der tale om Woods selv.