Rory Mcllroy forsøgte at gå i flæsket på caddie: Måtte holdes tilbage af golfstjerne

02/10/2023 06:08

|

Nicolai Busekist

Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire via Getty Images
Golfstjernen Rory Mcllroy blev så rasende på Patrick Cantlays caddie, Joe LaCava, at han forsøgte at gå i flæsket på ham.

Mest læste i dag

Søndag fik Ryder Cup i Rom son afslutning, og det kan roligt siges, at der ikke har været mangel på hverken underholdning eller dramatik.

Og det var der heller ikke i kølvandet på, at Rory Mcllroy og Matt Fitzpatrick havde spillet mod Wyndham Clark og Patrick Cantlay.

Her endte McIlroy og Cantlays caddie, Joe LaCava, med at være i hver deres hovedrolle. Det skyldes, at LaCava på et tidspunkt begyndt at svinge sin kasket rundt og gestikulere imod det europæiske publikum.

Ikke nok med, at han gjorde det, så blev det også gjort på et tidspunkt, hvor McIlory stod over for et vigtigt put på 18. hul. Ifølge McIlroy endte han også med til at stå i vejen, da han var ved at indstille sigtekornet, hvilket anses for at være en uskik i golf.

McIlroy var ikke ene om at blive sur over dette. Det var der også flere andre europæiske spillere, der blev. Derfor besluttede de at rette direkte henvendelse til ham på banen.

Selvom hans holdkammerater allerede havde taget en snak med LaCava, var det ikke nok for McIlroy, der var rasende. Derfor forsøgte han at konfrontere LaCava ved en parkeringsplads efter runden.

I denne forbindelse råbte han også efter den amerikanske caddie. Ifølge mediet Talksport skulle han have råbt, at det er 'fucking skammeligt'. Hans holdkammerat Shane Lowry sørgede på dette tidspunkt for at holde ham tilbage.

Den 34-årige stjerne forsøgte allerede under kampen at få LaCava til at stoppe med at gestikulere mod publikum. Dette har Luke Donald, der var kaptajn for det europæiske mandskab under Ryder Cup, forklaret.

"Rory spurgte høfligt, om Joe ville rykke sig til siden. Han stod i hans linje," sagde han ifølge TV 2 Sport, og fortsatte:

"Han blev stående og bevægede sig ikke i et stykke tid og blev ved med at svinge med sin hat. Så jeg tror, Rory var frustreret over det."

McIlroy og Fitzpatrick endte med at tabe til Clark og Cantlay, efter at have tabt både det 17. og 18. hul. Det var naturligvis ikke med til at gøre stemningen bedre hos nordireren. Til gengæld kunne han glæde sig over, at han inden da var med til at vinde sin foursome.