Har været ramt af stor nedtur: Nu reagerer Holger Runes mor

Af: Nicolai Busekist

|

22/10/2023 15:30

Holger Rune har været ramt af en stor nedtur på det seneste, hvor han har tabt mange kampe.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at tingene ikke har fungeret for Holger Rune på det seneste. Faktisk står det så skidt til, at han har tabt ti ud af sine 11 seneste kampe.

Det er naturligvis noget, der har påvirket den 20-årige tennisspiller. Desværre kan det også resultere i, at han ikke får en plads ved sæsonfinalerne i Torino. Det kræver nemlig, at han holder fat i sin 8.-plads på årets pointliste.

Holger Rune er dog ikke ene om at mærke til den krise, som han har været inde i - og måske fortsat er inde i.

Det er bestemt også noget, som hans mor har mærket til. Hun er altid med ham på sidelinjen, hvad enten han træner eller er til turnering. Men desværre har hun ikke den store mulighed for at hjælpe sin søn herfra.

Selvom hun ikke har mulighed for at hjælpe sin søn på tennisbanen, rammer det hende alligevel. Derfor tøver hun heller ikke med at fortælle, at det er noget, der har ramt hende rigtig hårdt.

"Det er rigtig hårdt at sidde og kigge på, at Holger ikke spiller det tennis, der gør ham glad," siger hun til B.T., og fortsætter:

"Jeg bliver jo bare sindssygt ked af at se, at han ikke spiller sit tennis, som vi ved, at han kan."

I den kommende uge skal Holger Rune i aktion igen. Denne gang gælder det en ATP 500-turnering i Basel, hvor han skal forsøge at skrabe vigtige point sammen.

Formår han ikke at finde sit høje niveau til denne turnering, kan det betyde, at han misser sæsonfinalerne. Derfor er det kritisk, at han og hans nye træner, Boris Becker, kan gøre dette.