Brooks Koepka i ophedet diskussion med golfstjerne

Af: Nicolai Busekist

|

21/10/2023 12:30

Brooks Koepka har været involveret i en ophedet diskussion med en anden golfstjerne.

Mest læste i dag

Brooks Koepka var ikke glad for, at hans Smash-hold blev slået ud af LIV Golfs holdmesterskab, som har en præmiepulje på 50 millioner euro.

Ifølge mediet GolfMagic medførte dette, at han endte i en ophedet diskussion med golfspiller Matthew Wolff.

Koepka gjorde ellers sit for at sikre, at holdet kunne overleve i mesterskabet, da han vandt over Phil Mickelson i deres kvartfinalekamp mod HyFlyers.

Derimod vandt Mickelsons holdkammerat Cameron Tringale over Jason Kokrak, hvorfor Koepka og co. var nødt til at stole på, at Wolff og hans bror Chase kunne vinde deres foursomes mod hhv. James Piot og Brendan Steele.

Sådan gik det dog ikke, da Piot og Steele formåede at tage sejren på det sidste hul. Dermed var det også en kendsgerning, at Smash var slået ud af turneringen.

GolfMagic skriver, at Koepka efterfølgende endte i en meget heftig ordveksling med Wolff på greenen.

"En ikke så venlig samtale på greenen mellem Brooks og Wolff, efter at HyFlyers lukkede opgøret. Det lader til, at det er bedst, at de går hver til sit," skrev LIVGolfUpdates på X.

Koepka langede også ud efter Wolff forud for LIV Golf London, hvor han anklagede ham for at give op i turneringsrunder.  Wolff sagde, at kritikken var hjerteskærende, efter Koepka blandt andet sagde, at hans åbenlyse talent var 'spildt'.

Desuden udtalte Koepka også i Jeddah, at der kun var 'tre medlemmer' af hans hold. Og på et pressemøde på Trump National Doral i starten af denne uge sagde han, at det er svært at hjælpe nogen, der 'ikke ønsker at blive hjulpet'.

Meget tyder derfor på, at forholdet mellem Wolff og Koepka bestemt ikke er godt, selvom de er en del af samme hold.