Holger Rune er ofte genstand for kritik: Nu afslører han, hvordan han tackler det

Af: Nicolai Busekist

|

24/10/2023 08:30

Som professionel tennisspiller skal man stå model til lidt af hvert. Det kan Holger Rune skrive under på.

Mest læste i dag

Holger Rune er helt sin egen. Derfor er det heller ikke alle, der er fan af ham - og det er han godt klar over.

Desværre betyder dette også, at han ofte bliver mødt af kritik og hadefulde kommentarer på sociale medier. Selvom det kan virke overvældende på den negative måde, så har den unge dansker lært sig selv at håndtere det.

Som professionel sportsudøver er det nærmest en del af jobbet at modtage knap så pæne kommentarer. Det bliver dog ikke bedre, hvis man er meget frembrusende og ikke holder sig tilbage på banen.

Netop sådan er Holger Rune, og derfor er der også mange på sociale medier, der kritiserer ham for sine udbrud på banen. Andre mener derimod, at det er forfriskende at se en spiller med stor passion for sporten.

Med tiden har den 20-årige dansker lært sig selv at håndtere de mange kommentarer. Han er nemlig bevidst om, at uanset hvad der bliver sagt, så er der en årsag til det.

"Jeg vælger at se sådan på det, at ingen overhovedet ville tale om mig, hvis ikke jeg spillede godt. Så det, at der bliver talt meget om mig, er en god ting, for det betyder, at jeg er en spændende spiller på banen," siger Holger Rune til TV 2 Sport, og fortsætter:

"Så jeg ser det som en god ting, og jeg vil hellere have, at folk taler lort om mig, end at de slet ikke taler om mig. Men der bliver sagt rigtig meget godt om mig også, og jeg har nogle gode fans. Det handler om, om man fokuserer på det gode eller det dårlige. Jeg går efter det positive."