Chelsea-legende tager Rasmus Højlund i forsvar - og kritiserer hans holdkammerater

Af: Nicolai Busekist

|

23/10/2023 11:00

Chelsea-legenden har rettet kritik af Rasmus Højlunds holdkammerater i Manchester United, efter deres kamp mod Sheffield United.

Mest læste i dag

Den 20-årige Rasmus Højlund har endnu ikke scoret sit første mål i Premier League, efter Manchester United betalte 72 millioner pund for at hente ham i Atalanta.

I kampen mod Sheffield United blev han pillet ud efter omtrent en time på banen. Inden da havde han flere gange været tæt på at score, men han fik ikke bolden prikket i nettet.

I sidste ende var det et flot mål fra Diogo Dalot, der måtte sikre alle tre point til Erik ten Hag og co. i lørdagens kamp.

Nu har Chelsea-legenden Ruud Gullit dog langet ud efter Højlunds holdkammerater. Han mener nemlig, at de ikke gør nok for at hjælpe ham med at komme på måltavlen.

"Jeg synes stadig, du skal få din angriber på måltavlen, for hvis han kommer på måltavlen, får han selvtillid. Og så vil resten også lede efter ham hele tiden," sagde han ifølge Metro.

Derefter kommer han med kritik af det faktum, at de ikke gør nok for at finde Højlund. Derfor mener han helt klart, at det er et punkt, hvor der er plads til forbedring.

"De leder ikke så meget efter ham, og han er i områder, hvor du kan se ham. Du ser for mange spillere, der er for ivrige efter at score sig selv. De kommer indenfor, og de vil ramme målet hele tiden," lød det fra ham.

"Jeg spillede med (Marco, red.) Van Basten. Jeg har altid tænkt, at hvis jeg giver bolden til ham, er det et mål. Hvis jeg rammer den, så kunne det måske være et mål. Jeg ville hellere give den til ham, fordi det er et klart mål."

"Du kender angribere. De er egoistiske, og de skal score mål. Hvis han er glad på holdet, så gør det en kæmpe forskel for resten."