Kevin Magnussen med positiv melding efter første kvalifikation i ny Haas-racer

Af: Nicolai Busekist

|

21/10/2023 11:02

Kevin Magnussen har meldt ud efter sin første kvalifikation i den nye Haas-racer.

Mest læste i dag

Hverken Kevin Magnussen eller Nico Hülkenberg har haft optimale betingelser for at præstere i Formel 1 i denne sæson. De har begge siddet bag rattet i en bil, der var betydeligt dårligere end resten af feltet.

Men i forbindelse med løbet på Circuit of the Americas (COTA) i Austin, er der kommet andre boller på suppen. Her har Haas nemlig introduceret deres helt nye racer, som er baseret på et andet koncept.

Det var tydeligt at se, at både Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg var i stand til at finde god fart under fredagens kvalifikation. Alligevel måtte de nøjes med at starte som hhv. nummer 14 og 16 i søndagens løb.

Dette var primært forårsaget af, at de begge lavede små fejl, som endte med at koste dem. Derfor fik de heller ikke maksimeret det nye koncept, hvorfor der potentielt kan være mere at se fra den nye Haas-racer.

Efter kvalifikationen udtalte Kevin Magnussen, at han er glad for den nye racer, da den viser positive takter.

"Jeg synes, der har været positive tegn i dag med P5 i træning og P7 i Q1. Så gjorde jeg det dårligt i Q2, uheldigvis. Men vi er stadig ved at lære bilen. Trods en katastrofe-omgang er jeg to tiendedele fra Q3," sagde Kevin Magnussen ifølge Ekstra Bladet.

Han forklarede også, at han var tæt på at miste bilen i den første sektor. Derfor er han overbevist om, at han sagtens kunne have gjort det bedre. Desuden sagde han, at det han er mest spændt på at se, er, hvordan den nye racer kommer til at håndtere dækslid.

"Det helt store spørgsmål, som vi alle er nervøse for, er, om bilen er bedre ved dækkene. Det er den performance, vi virkelig leder efter. Ikke så meget farten på den enkelte omgang," sagde han også.