Christian Horner sætter ord på ultimatum til Sergio Perez

20/10/2023 13:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Mark Thompson/Getty Images
Red Bull-boss Christian Horner har sat ord på det påståede ultimatum, som Sergio Perez er blevet stillet.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at dette ikke har været en god sæson for Sergio Perez. Faktisk er det gået så skidt for mexicaneren, at det rygtes, at en fyring kan være på vej.

Han lagde godt ud med at vinde to løb tidligt i sæsonen, men siden da er det gået den forkerte vej. Det har blandt andet betydet, at hans holdkammerat Max Verstappen allerede har sikret sig verdensmesterskabet.

Det betyder dog ikke, at Perez ikke længere har noget at kæmpe for i denne sæson. Det har han helt bestemt. Han har nemlig kun 30 point ned til Lewis Hamilton i den samlede stilling, hvor han i skrivende stund ligger nummer to.

Og ifølge Christian Horner har Red Bull fuldt fokus på at hjælpe Perez med at holde fast i denne plads. De har nemlig allerede sikret sig både det individuelle og konstruktørmesterskabet i denne sæson.

Hvis det skal være muligt for Perez at holde fast i sin plads, skal han dog oppe sig. I de seneste tre løb er det kun blevet til i alt fem point. Formår han ikke at hente flere point i de sidste fem løb, kan han blive overhalet indenom af Hamilton.

Dette har ført til rygter om, at Perez er blevet givet et ultimatum. Efter sigende er han blevet truet med en fyring, hvis han ikke kan holde Hamilton bag sig. Men nu har Horner afvist, at der skulle være givet et sådant ultimatum til Perez.

"Det er ikke noget, vi har diskuteret eller endda overvejet. Checo (Perez, red.) er vores kører, og vi vil gerne støtte ham på den bedste måde, vi kan," sagde Horner til Mirror, da han blev spurgt om det påståede ultimatum.