Vildt rygte svirrer om Sergio Perez: Nu taler han selv ud

21/10/2023 17:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Eric Alonso/Getty Images
I de seneste dage har der floreret et vildt rygte om Sergio Perez. Nu tager hovedpersonen bladet fra munden.

Mest læste i dag

Det har langt fra været en god sæson for Sergio Perez, der stort set hele sæsonen har præsteret betydeligt dårligere end Max Verstappen.

Naturligvis har dette sagt gang i en del rygter. Blandt andet har der ifølge Ekstra Bladet floreret et rygte om, at han skulle annoncere sit karrierestop, når feltet i næste uge drager til Mexico.

Angiveligt skulle dette rygte stamme fra en kilde, der arbejder hos Telmex, der er sponsor for den mexicanske racerkører.

Naturligvis endte dette med at blive et tema på Red Bull-kørerens pressemøde i Austin. Her gjorde han det klart, at han bestemt ikke har planer om at indstille sin karriere.

"Det opsummerer min sæson. En fyr siger noget om mig, og lige pludselig bliver det sandt. Men jeg har en kontrakt for næste år, og jeg har ingen grund til ikke at fuldføre den kontrakt," lød det fra Red Bull-køreren ifølge ESPN.

"Jeg kommer til at gøre mit allerbedste; jeg har en forpligtelse, men det bliver ikke min sidste kontrakt i Formel 1."

Han tog sig også tid til at tale om, at han er inde i en dårlig periode. Det er han bevidst om, at han er, men han er indstillet på at vende tilbage til sit tidligere niveau.

Derfor er det også hans eneste mål for tiden. Med andre ord, så har han ingen planer om at indstille sin karriere. Ligeledes føler han sig også overbevist om, at Red Bull ikke kommer til at ophæve hans kontrakt før tid.

Dette har der ellers været mange rygter om, da han ikke har præsteret optimalt. Her har Daniel Ricciardo været nævnt som en potentiel afløser for mexicaneren.