David Beckham i sorg efter dødsfald

Af: Nicolai Busekist

|

22/10/2023 12:00

Den tidligere fodboldstjerne er i sorg efter dødsfaldet, og siger selv, at han 'hjerte er tungt'.

Mest læste i dag

David Beckham er påvirket af, at 'nationalhelten' Sir Bobby Charlton er gået bort. Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spiller er en blandt mange, der har hyldet Charlton efter hans død.

Lørdag blev det offentliggjort af Charltons familie, at den tidligere Manchester United-spiller er gået bort i en alder af 86 år.

Charlton var ikke blot en stor profil for Manchester United. Han spillede også en vital rolle i, at England i 1966 vandt VM. Derfor har han også været en inspiration for fodboldspillere i den efterfølgende generation.

En af dem, der har set meget op til Charlton, er ingen ringere end Beckham. Dette fortæller han blandt andet om i sin nye dokumentarserie på Netflix.

Desuden fik han sit gennembrud i Manchester United, efter at have været en del af Bobby Charltons fodboldskole. Det er også værd at nævne, at han har fået mellemnavnet Robert, fordi hans far var stor fan af den engelske stjerne.

Derfor har det selvfølgelig påvirket Beckham meget, at Charlton er gået bort. Det giver han selv udtryk for i et opslag på Instagram.

"Det hele begyndte med Sir Bobby. Sir Bobby var grunden til, at jeg havde muligheden for at spille for Manchester United. Jeg vil være evigt taknemmelig for den mand, jeg blev opkaldt efter, en person, jeg så op til, og som var en helt for mange rundt om i verden - ikke kun i Manchester og vores land, hvor han vandt VM i 1966," skriver Beckham på Instagram.

"En ægte gentleman, familiefar og virkelig en nationalhelt. I dag er ikke bare en trist dag for Manchester United og England. Det er en trist dag for fodbold og alt det, som Sir Bobby repræsenterede. Vores tanker går til Lady Norma, deres døtre og børnebørn. Hvil i fred, Sir Bobby. I dag er vores hjerter tunge."