Erling Haaland går til angreb på TV 2

Af: Nicolai Busekist

|

22/10/2023 16:30

Det er sjældent, at Erling Haaland tager sig af mediernes skriverier. Men i dette tilfælde blev det for meget for ham.

Mest læste i dag

Efter at have hjulpet Manchester City med at vinde 2-1 over Brighton, endte Erling Haaland med at gå til tasterne. Det er ellers sjældent, at man ser den norske stjerne gøre sådan noget.

Ifølge B.T. havde norsk TV 2 lagt et billede op af Haaland, der efter kampen var endt i en heftig diskussion med Brighton-forsvarer Jan Paul van Hecke.

"Braut-brok efter kampen," skrev TV 2 om episoden på deres forsiden.

Det endte desuden med, at kampens dommer, Robert Jones, måtte gribe ind og få stoppet de to spillere. 

Men tilsyneladende var det nok til at sætte pisset i kog hos den norske stjerne. Derfor besluttede han sig for at tage til genmæle på det sociale medie Instagram.

"Hvilken slags brok? Skriv hellere om, at jeg endelig fik afsluttet alle tiders måltørke," har han skrevet i en story på Instagram. Dette blev desuden rundet af med et hashtag med teksten 'Klovne'.

Det norske medie VG har kontaktet TV 2 med henblik på at kommentere på sagen. De har dog ikke ønsket at kommentere på sagen. Til gengæld har de opdateret deres egen artikel, så den nu også omfatter Haalands utilfredshed.

Med sejren over Brighton er Manchester City igen at finde på 1.-pladsen i Premier League. Derfor har de sat kursen mod at tage endnu en titel med Pep Guardiola ved roret.

Desuden kan den unge nordmand glæde sig over, at han befinder sig øverst på ligaens topscorerliste. Det gør han med ni mål i lige så mange kampe.