Erik ten Hag kommer med rosende ord om Rasmus Højlund

Af: Nicolai Busekist

|

24/10/2023 10:00

Erik ten Hag var med til at hente Rasmus Højlund til Manchester United denne sommer for over 600 millioner kroner.

Mest læste i dag

Manchester United-træner Erik ten Hag har bakket op om sit indkøb i form af Rasmus Højlund. Han føler sig overbevist om, at han kommer til at score regelmæssigt i denne sæson.

Det har ikke været billigt for United at hente den 20-årige danske angriber i Atalanta. Intet mindre end 72 millioner pund måtte de slippe for at købe ham fri af den italienske klub. Det svarer til cirka 615 millioner kroner.

Han har endnu ikke scoret et mål i Premier League, men har til gengæld scoret tre mål i sine første to Champions League-kampe.

Han har scoret mod hhv. Bayern München og Galatasaray, og Ten Hag håber, at han kan køre det samme mod FC København tirsdag aften. Det bliver naturligvis en speciel kamp for Højlund, der har en fortid i den danske hovedstadsklub.

"Jeg mener, at han er en spiller, der altid vil være i scoringspositioner på vores hold. Jeg er sikker på, og jeg er overbevist om, at han kommer til at score mål. Og det samme gælder for Marcus Rashford," sagde Ten Hag på et pressemøde ifølge Forbes.

"Først og fremmest skal vi arbejde med vores rutiner. Han gik glip af sæsonopstarten og de første fire kampe, men fra det øjeblik han kom ind, har han givet holdet meget."

Ten Hag håber naturligvis på, at Højlund formår at sende en bold i nettet tirsdag aften. Her er det nemlig FC København, der står for skud, som han spillede for mellem 2020 og 2022.

"Han voksede op i denne klub, og han vil være meget motiveret. Det vil han sende i den rigtige retning og finde den rigtige balance," sagde Ten Hag.